Ande-Ande Lumut – Ande-Ande Lumut

Ande-Ande Lumut berhasil membuat Ande-Ande Lumut dengan lirik yang cocok dengan lagu seperti Bahtera Merdeka - Ahmad Jais ataupun Demokrasi - Sujiwo Tedjo, karena kita tahu mungkin Ande-Ande Lumut juga sama dengan Laut Eretan - Hj. Aas Rolani yang memiliki irama keren dan bagus. Kita lihat saja Ande-Ande Lumut dibawah.

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Abang iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, kula dereng purun
Adhuh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenting Ijo iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, Ibu sampun meksa
Kang putra taksih dereng kersa
Amargi putra taksih nandhang asmara

Adhuh, Ibu, kula dereng purun
Adhuh, Ibu kula mboten mudhun
Nadyan ayu sisane si Yuyu Kang-kang

Putraku si Andhe Andhe Andhe Lumut
Temuruna ana putri kang unggah-unggahi
Putrine, ngger, sing ayu rupane

Klenthing Kuning iku kang dadi asmane
Adhuh, Ibu, kula inggih purun
Kang putra inggih badhe mudhun
Nadyan ala punika kang putra suwun

loading...

Komentar Ande-Ande Lumut – Ande-Ande Lumut Lewat Facebook