Bojo Ketikung – Ratna Antika

Bojo Ketikung - Nella Kharisma adalah lagu yang mungkin mirip dengan Bojo Ketikung , bukan dari musik tapi lirik. Ratna Antika mungkin terinspirasi dari lagu milik Wedus dan Udan Kangen - Indah Andira feat. Cak Rul dalam pembuatan lirik dari Bojo Ketikung.
Jangan opo jangan kangkung
Tempe opo tempe koro
Ngopo kok bingung bojoku ditikung
Popo po ora aku ra popo


Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe


Heee kowe koncoku, sing jarene cs ku
Nanging nyatane ning mburi kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake
Paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah manaku tau?
Seakan kau arjuna pada engkau kecu
Ra ngango sopan santun kau dustai diriku


Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro


Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncone dewe


A..Ku kurang opo kok kowe iso tego
Opo ono salah ku trus kowe nikung aku
Opo kudu tak jarno kok aku kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu sik ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam, mana sangup ku tahan
Neng ngarep kok apikan neng mburi kok bajingan


Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacut loro


Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe


Yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yen wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
Kowe mung tak titeni, kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
Gek ndang rumat kono
Gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
Kok kowe ngragas banget, ngopeni turahanku


Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro


Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung, bojone koncone dewe


Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kentel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimchil liyo sing seneng kowenganti kowe nikung, bojone koncone dewe
loading...

Komentar Bojo Ketikung – Ratna Antika Lewat Facebook

Leave a Reply