Ngamen 5 – Ngamen 5

Ngamen 5 adalah judul lirik lagu dari artis bernama Ngamen 5, tapi jika anda mau dengar Ngamen 77 (Selingkuh Ambek Tonggo) - Ngamen 77 (Selingkuh Ambek Tonggo) ataupun Ngamen 7 (Bapak Koclok) - Ngamen 7 (Bapak Koclok), mereka juga adalah lagu yang sangat menarik untuk didengar. Anda mungkin tidak terkejut Ngamen 5 memiliki lagu lain Ngamen 2 (versi Rock) - Eny Sagita, yang mirip dengan Ngamen 5

Ngamen 5 - Ngamen 5

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra keliru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok arjuno
Esemane koyok raden gatutkoco

Senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen nang prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra keliru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok arjuno
Esemane koyok raden gatutkoco

Senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen nang prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenang
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra keliru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok arjuno
Esemane koyok raden gatutkoco

Senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen nang prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

Lirik Lainnya...