Ojo Lamis – Manthous

Manthous berhasil membuat Ojo Lamis dengan lirik yang cocok dengan lagu seperti Kangen ataupun Tukang Pijet - Waljinah, karena kita tahu mungkin Ojo Lamis juga sama dengan Ojo Lali - Tony Q Rastafara yang memiliki irama keren dan bagus. Kita lihat saja Ojo Lamis dibawah.
Ojo sok gampang
janji wong manis
yen to amung lamis
Becik aluwung prasojo nimas
ora agawe cuwo

Tansah ngugemi
tresnamu wingi
jebul amung lamis
koyo ngenteni thukuling jamur
ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
loro tan antuk jampi
mbok ojo amung lamis
kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo kang demen cidro
Uripe rekoso
milih sawiji ngendi kang suci
tanggung biso mukti
loading...

Komentar Ojo Lamis – Manthous Lewat Facebook