Lirik lagu: Ceng Ceng Po


Sepiro lawase aku kenal karo kuwe
Wong ayu anak e guru marakne ra iso turu
Aku sadar wong tuamu ora bakalan setuju
Duwe mantu mlarat bondo pengangguran koyo aku

Aku niat nekat mangkat dolan neng omahmu
Rencanaku kui among jalok dongo lan pangestu
Karo bapak ibumu tau omongne opo enek ku
Jare bapakmu kabeh wong lanang kui koyo a#u a#u a#u a#u a#u

ceng ceng po kui jare wong tuamu
ceng ceng po kui jare wong tuamu
ceng ceng po kui jare wong tuamu
ceng ceng po kui jare wong tuamu

Nganti tekane patiku ora mungken lali
Opo seng wes di ucapne karo wong tuamu kui
Mbok nganti kejegor sumur aku ora bakal mundur
Tak terosne paling ujung ujunge atiku ajor ajur ajur muwor

Golek utangan tonggongo mangkat neng jakarta
Idep idep ngedu nasib mugo kabul cita cita
Durong ngasi entok hasil aku wes kok tinggal mlayu
Kowe ninggal aku mergo dijodohne wong tuamu kae seng rupane koyo

ceng ceng po kui jare wong tuamu
ceng ceng po kui jare wong tuamu
ceng ceng po kui jare wong tuamu
ceng ceng po kui jare wong tuamu
Jiwa seniman kui ora iso di atur
Padahal bandane seniman ora iso di ukur
Wong tuamu mripate nyawang aku kui mong nganggur
Otak buyar jane pikiranmu iseh mambu kencur kencur kencur kencur

Sak ben dinane yen kelingan mataku mbrebes
Awak ku tambah kuru rambutku rontok mergo stres
Paito roso atiku ngulii pait godong kates
Wong tuamu mrenges njodokne kowe karo PNS kae seng rupane koyo

Lihat semua

Video Lagu Ceng Ceng Po