Lirik lagu: Guo Tangis


Guo Tangis
Vita Alvia
Kesel uliye sun jangkah
Gapeh gayuh ati
Hang sun pingini
Getun kegubeg roso
Sing nyongko mung wirang
Hang isun tompo
Batin wis sing kuat nyonggo
Perih hang sun roso
Keliwat yoro
Eluh temetes ring pipi
Kebuang angenan
Kabeh mung impi
Isun dudu kulite kacang
Hang biso dibuang
Dung mari dipangan
Isun ugo dudu timplikan ondo
Hang biso di indeg
Kanggo gayuh angenan riko
Wes jeru loro hang sun roso
Koyo koyo sing kiro maning
Isun biso nyepuro
Wis tatu beset ati iki
Wis riko apusi
Bolak balik awak iki riko larani
Batin wis sing kuat nyonggo
Perih hang sun roso
Keliwat yoro
Eluh temetes ring pipi
Kebuang angenan
Kabeh mung impi
Isun dudu kulite kacang
Hang biso dibuang
Dung mari dipangan
Isun ugo dudu timplikan ondo
Hang biso di indeg
Kanggo gayuh angenan riko
Wes jeru loro hang sun roso
Koyo koyo sing kiro maning
Isun biso nyepuro
Wis tatu beset ati iki
Wis riko apusi
Bolak balik awak iki riko larani
Larani
Lihat semua

Video Lagu Guo Tangis