Lirik lagu: Kelayung Layung


ONO TANGIS KELAYUNG-LAYUNG,

TANGISE WONG KANG WEDI MATI

GEDONGONO KUNCENONO,

YEN WIS MATI MONGSO WURUNGO

DITUMPAKKE KRETO JOWO,

RODANE, RODA MANUNGSO

DITUTUPI AMBYANG-AMBYANG,

DISIRAMI, BANYUNE KEMBANG

DUH GUSTI ALLOH,

KULO NYUWUN PANGAPURO

NING SAYANGE,

WIS ORA ONO GUNO

DITUMPAKKE KRETO JOWO,

RODANE, RODA MANUNGSO

DITUTUPI AMBYANG-AMBYANG,

DISIRAMI, BANYUNE KEMBANG

DUH GUSTI ALLOH,

KULO NYUWUN PANGAPURO

NING SAYANGE,

WIS ORA ONO GUNO

DITUMPAKKE KRETO JOWO,

RODANE, RODA MANUNGSO

DITUTUPI AMBYANG-AMBYANG,

DISIRAMI, BANYUNE KEMBANG


Lihat semua

Video Lagu Kelayung Layung