Lirik lagu: Ngelali


dung wes mekar riko ngelali

dung wes mekar riko ngelali

ulan lan lintang nong duwuran podo ngajaki gendingan

duh gusti nopo diko gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo

dung wes mekar riko ngelali

ulan lan lintang nong duwuran podo ngajaki gendingan

duh gusti nopo diko gawe urip isun gediki

isun wes sing percoyo


Lihat semua

Video Lagu Ngelali