Lirik lagu: Nabi Yusuf


Liring netra manis,prasaja lewaniraPantes sesolahe,aluwes jroning manahPasaliraalus miwah pakarti nira, tan wonten kuciwaMiwah pancuringwadonoLe sasipurnomo wojo miji timun AsmaNabiYusuf tanpa tandhing baguseMringdedeg keng luhur, asem apahit juruhPakulitanlir mas, kadya sasi purnamaneRikmangembang bakung, Nabi Yusuf sampun yayahWelas tahun yuswo, wus pecaking pamorNabi yusuf tan kagungan, watak adigang adigungOpodene adiguno dursilo, Nabi Yusuf tinuladhaIngpara dasihkawula, ing prabowo amrabowo tuladha coda: nanananananananananananananananananana        nanananananananananananananananananana
Lihat semua

Video Lagu Nabi Yusuf