Lirik lagu: Pancen Jodho


Opo wis garise yen aku bakal urip karo kowe

Sanajan kerep tukaran nanging ati ra nate bubaran

Seprene lawase wong loro ugo podho tresnane

Benere jare wong tuwo jodo kuwi sing akeh mirip rupane

Yen pancen wis jodho seneng susah ayo disonggo wong loro

Sopo ngerti saiki rekoso tembe mburi biso mulyo

Ojo digatekke sopo wae sing nggunem awake dewe

Nek wis jodo mantrane mbah dukun ra bakal biso medhotke


Lihat semua

Video Lagu Pancen Jodho