Lirik lagu: Rumangsamu Yo Penak


Rumangsamu Penak Mas... Yo Penak 

Rumangsamu opo Penak Mas... Yo Penak
di Tinggal Bojo Dewekan Mas.. Yo Penak
Aku dadi TKI Mbabu nang Luar Negri
Kanti Niat Ati Ngo golek Rejeki

Rumangsamu Penak Mas... Yo Penak
Gesek Gesek Gesek Ndledek Mas ... Yo penak
Bayangno Leh aku kerja nang negoro ne tonggo
duit sik tak kirim ojo mbok entenkno

Opo rumangsamu... aku nang kene
mung facebookan karo dolanan hp
dewe... i loo kudu ndungo
mugo mugo lancaro anggone makaryo

Opo rumangsamu aku nangkene
mung seneng seneng ora ngosek Wc... Yo ngosek
piro piro rejeki sik tak tompo
tak simpen wae ora tak sombong sombong noo

Lihat semua

Video Lagu Rumangsamu Yo Penak