Lirik lagu: Omonganmu Koyo Telo


omonganmu koyo telo
empuk neng nyereti
tur gawe ati loro
kadang ngomong ngene kadang ngono
wes ra keno di percoyo.di percoyo
wes ati ku loro
tambah keronto ronto.
dueni konco neng koyo dudu konco
apike mung neng ngarep
bosok e nang mburi
tak rasak rasakno sakitnya tuh disini.
aku ttp sabar
kudu ttp sabar
nanggepi wong edan
malah melu edan
aku ora popo
tak tanggepi wae
sakit goyang karo nyanyi.

Lihat semua

Video Lagu Omonganmu Koyo Telo