Lirik lagu: Buto Cakil


Barang sakwiji purwo marang kawitan,
Badar sejatining wujud, yoh lakone buto cakil sido ngemut pentung

Yayayayaya...(8x)

Buto Cakil methakil ngemut pentung
jowal-jawil jebule njaluk ambung
Buto Cakil methakil pethakilan
wong wes tuek.. jih seneng keluyuran

Kondolalah dalange, dalang beling
cakile njur dibanting, gulung koming
Dalang karo cakil, ora nduwe isin
Yen kerahi lan nindi lan dikuping

Cakile nekat ngajak perang tanding
dalange nguntap nesu, nguring-uring
Dalang njupuk pentung, cakil tulung-tulung
Yen wes kadung, raine pating plentung

Buto Cakil methakil ngemut pentung
jowal-jawil jebule njaluk ambung
Buto Cakil methakil pethakilan
wong wes tuek.. jih seneng keluyuran

Yayayayaya...(4x)

Yoh ben wae dalange dalang mbeling
Wayange ojo nganti tetukaran
Titenono wae ing tembe mburine
Sing becik ketitik sing ala ketara

...(4x)

Wong wes tuek.. jih seneng keluyuran
Wong wes tuek...... jih seneng ngekek-ngekek

Lihat semua

Video Lagu Buto Cakil