Lirik lagu: Tanjung Mas Ninggal Janji


Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo

Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo

Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku

Mung Tansah Nunggu Tekamu

Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku

Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan

Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan

Nanging Saiki

Wes Luwih Ing Janji

Nyatane Kowe Ora Bali-bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene

Biyen Aku Ngeterke Kowe

Ning Pelabuhan Semarang Kene

Aku Tansah Ngenteni Kowe


Lihat semua

Video Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji