Lirik lagu: Melati


Udan deres wor tinretes waspo

pangrantese tangis ngeleb pipiku

Guntur gumuntur muntabke kilat

Mangkilat kilat kinclong pipiku

Sun gagas grages mangsinum greget

Iku muspro manungso musproneng muspro

Waspo 2x tumete sing waspo

Kila sensono lakak guyumu ha..ha..ha 2x

Karno babas kang sino greget

Suk manungso besok lan pus gunem pusio


Lihat semua

Video Lagu Melati