Lirik lagu: Mitoha


bagja hate lantaran anak mitoha 
nu micinta satia anak mitoha 
kadang kala nyusahkeun anak mitoha 
aya milik keur ngurus anak mitoha

boga budak ngarana incu mitoha 
lamun keuheul sok era aya mitoha 
rea hutang nu mayar ukur mitoha 
budak rea nu ngurus iwal mitoha

mitoha mitoha nu nyieun tali baraya 
mitoha mitoha lamun bageur sok barang bawa 
mitoha mitoha ngawujudkeun rumah tangga 
mitoha mitoha gede ajen reujeung wibawa

mun geus lawas hayang panggih jeung mitoha 
lamun sono incu jeung anak mitoha 
mun rek balik kudu mahanan mitoha 
demi gengsi tanggung jawab ka mitoha


Lihat semua

Video Lagu Mitoha