Lirik lagu: Perahu Layar


Yok konco ning isik gembiro ..

Anglerap lerap..banyune segoro

Angliak numpak prahu layar

Ing dino minggu..Dhek, Pariwisoto

(**)

Alon prahune wis nengah

Byar..Byur..Byar..Banyu tinelah

ora jemu-jemu..karo mesem ngguyu

Ngilang ake..Roso longgah lesu

Athik njawil mas…..Jebul wis sore

wite kelopo..katon awe-awe

Prayogane becik bali wae

Dhene sesok esok..Tumandhang nyambut gawe


Lihat semua

Video Lagu Perahu Layar