Lirik lagu: Paijo


Paijo paijo gaweane suloyo,

Paijo paijo ra nduwe totokromo

Paijo paijo mangane godong telo,

Paijo paijo raine koyo butooo...

Ono bocah ireng lethek nggegirisi,

kabeh uwong seng ngematke podo mlayu bali

Marai bocah kuwi mlaku ora nganggo klambi,

teler ngombe ciu surungane roti

Senengane mbendinane yo mung koyo ngono,

ora mikir anak e seng cacahe wis loro

Onone mung seneng-seneng ngasi awak loyo,

le bare pijetan merem melek ko petho

Paijo jenengane gede duwur awak e,

karepe wong tuwane iso nggenah tur nyenengake

Tapi nyatane kok malah kewalik ane,

Paijo dadi ndugal anane nyente-nyente

Woeee...

Wis jan nek di pikir malah mesak ke,

wong tuwane karo bojone nangis batine

Sak bendino ngandani ora ono epek ke,

Paijo malah dugem ra gelem miker ke...

Paijo paijo gaweane suloyo,

Paijo paijo ra nduwe toto kromo

Paijo paijo mangane godong telo,

Paijo paijo raine koyo butoo0...

Soko cilek Paijo wis kethok banggel,

gaweane nongkrong nek dikandani angel. nek dolan senengane nek nggone tukang togel,

golek wangsit nek kuburane Mbah Dogel

Oalah leee.. kowe kok tambah lek nggilani,

hobine nyang tangan nyileh kamar nggo vcd

Wis tau konangan malah gage lungo mburi,

jebule Paijo ngentek ke sabun mandiii...

Bang bang tut jendelo wowo,

sopo wani ngentot di tembak rojo tuwo

Tuwo tuwo kaji rambute karek siji,

sopo seng ngapusi endok ke ilang siji

Mulakno kowe kabeh nurut nek di kandani,

eling karo Gusti men slamet nek ndunyo iki

Ati ati keno Adzab mati wetenge gedi,

mergo kakean mangan barang ra mbejaji

Woeee...

Yen isih nglakoni cepet ndang mari,

tobat karo Gusti dosane di kelongi

Ora usah mikir ndunyo seng mung mamper ngombe

Ojo wedi kere seng penting sugeh atine

Wis sak iki tumindak o seng becik

Ojo koyo Paijo senenge maling pithek

Becik ketithek olo ketoro

Ayo kabeh-kabeh do podo eling dosaaa...

Paijo paijo gaweane suloyo,

Paijo paijo ra nduwe toto kromo

Paijo paijo mangane godong telo,

Paijo paijo raine koyo butoo0.....


Lihat semua

Video Lagu Paijo