Lirik lagu: Tresnamu Koyo Odol


Aku ku aku, cinta ta cinta..
Aku cinta kamu, aku tresno sliramu
Kulo lo kulo, tresno no tresno
Wus kebacut tresno, raono wanito liyo..

Adikmu mbakyumu dulurmu,
Kabeh.. pancen ayu ayu
Cintaku tresnaku padamu,
Sumpah.. mung kanggo sliramu..

Aku ku aku, cinta ta cinta..
Ku cinta padamu, aku tresno sliramu

Reff :
Kalungmu gelangmu suwengmu,
Sing tuku a..ku..
Kathokmu klambimu dastermu,
Aku sing tu..ku..

Celakmu wedhakmu bengesmu,
Sing tuku a..ku..
Sabunmu shampomu odolmu,
Aku sing tu..ku..
Tak rewangi utang tonggo,
Tego tenan kowe malah lungo..

Aku ku aku, cinta ta cinta..
Aku cinta kamu, aku tresno sliramu


Kalungmu gelangmu suwengmu,
Sing tuku a..ku..
Kathokmu klambimu dastermu,
Aku sing tu..ku..

Celakmu wedhakmu bengesmu,
Sing tuku a..ku..
Sabunmu shampomu odolmu,
Aku sing tu..ku..
Tak rewangi utang tonggo,
Tego tenan kowe malah lungo..

Aku ku aku, cinta ta cinta..
Ku cinta padamu, aku tresno sliramu
Kulo lo kulo, tresno no tresno
Wus kebacut tresno, raono wanito liyo..

Lihat semua

Video Lagu Tresnamu Koyo Odol