Lirik lagu: Lumuh


di kancani kopi aku kangen sliramu
timbang ora iso turu ngayalke sliramu
dag dig dug jantungku mbok kancani aku
kloget2 mbok cumbui aku
lumuh ... kancani aku
lumuh . sing penting ora ganggu tonggoku
di kancani kopi aku kangen sliramu
timbang ora iso turu ngayalke sliramu
dag dig dug jantungku mbok kancani aku
kloget2 mbok cumbui aku
lumuh ... kancani aku
lumuh . sing penting ora ganggu tonggoku

Lihat semua

Video Lagu Lumuh