Lirik lagu: Emong Balenan


sing kiro maning iso balenan ambi riko
mergone aty iki wes kadong loro
tuluse welas isun nung riko mung sio2
mung iso baleni loro

tangisan iki riko anggarahi
esem isun bening wes entek riko racuni
ngiloh getih kerasa rasa
bareng riko nyatane mung nompo loro...

Lihat semua

Video Lagu Emong Balenan