Lirik lagu: Laut Eretan


Kenangan ning laut eretan,

Wong loro, nyawang ombak lautan

Ngucap janji, sehidup semati

Angin laut, sing dadi saksi

Nang apa sekiene ngingkari

Wis tega, gawe lara ning ati

Sumpah janji, wis ora berarti

Kiyen kula, ditinggal kari

Reff :

Lara demen, aduh lara ati kula

Wong demen, ditinggal lunga

Batin kula, kaya disiksa

Kekasih tega, mutus nan cinta

Kenangan ning laut eretan,

Sampe kapan, bli bakal ilang

Nang apa sekiene ngingkari

Wis tega, gawe lara ning ati

Sumpah janji, wis ora berarti

Kiyen kula, ditinggal kari

Reff :

Lara demen, aduh lara ati kula

Wong demen, ditinggal lunga

Batin kula, kaya disiksa

Kekasih tega, mutus nan cinta

Kenangan ning laut eretan,

Sampe kapan, bli bakal ilang

Kenangan ning laut eretan,

Wong loro, nyawang ombak lautan

Ngucap janji, sehidup semati

Angin laut, sing dadi saksi


Lihat semua

Video Lagu Laut Eretan