Lirik lagu: Lorone Reng Kene


sepurane dudu isun suloyo janji
sing sengojo isun osing ngapusi
jujur baen isun sing biso ngelaksani
mergo wong tuwek osing ngidini
lorone ring kene koyo sing kuat rasane
ngelik-elik nong punjere roso
lorone ring kene koyo sing ono tambane
ati iki sing nerimo sing bakal nerimo
bekti nisun nong wong tuwek
tego ninggalaken riko
masio jodo sing ono
welas sun mung kanggo riko
ojo riko nandur roso
wis kadhung welas riko tinggalno
sepurane dudu isun suloyo janji
sing sengojo isun osing ngapusi
jujur baen isun sing biso ngelaksani
mergo wong tuwek osing ngidini
lorone ring kene koyo sing kuat rasane
ngelik-elik nong punjere roso
lorone ring kene koyo sing ono tambane
ati iki sing nerimo sing bakal nerimo
bekti nisun nong wong tuwek
tego ninggalaken riko
masio jodo sing ono
welas sun mung kanggo riko
ojo riko nandur roso
wis kadhung welas riko tinggalno

Lihat semua

Video Lagu Lorone Reng Kene