Lirik lagu: Karangkitri & Karangkitri


Wistumelung jago kluruk, bangun esuk ocehing manuk
sawah-sawah kebak pari, kacang jagung telo kapri  
Swarganing among tani, lumbung-lumbung kebak pari
Swarganing among tani, lumbung-lumbung kebak pari
Lumbungku kebakpari, kluwargaku wis klakon mukti
 
Barisanku wongkang kari, barisanku tak tresnani
Mugo-mugo gyalestari, among tani biso mukti
Murah sandhangklawan bhekti, urip tentrem tur gemati
Murah sandhangklawan bhekti, urip tentrem tur gemati
Lumbungku kebakpari, kluwargaku wis klakon mukti
 
Ing tegalpekaranganku, rame bocah dolanan
Gangsingan lanlayangan, rumesep ing kahanan
Lumbungku kebakpari, kluwargaku wis klakon mukti
 
Swarganing amongtani, lumbung-lumbung kebak pari    2x
Lumbungku kebakpari, kluwargaku wis klakon mukti
Swarganing amongtani, lumbung-lumbung kebak pari    2x
Lumbungku kebakpari, kluwargaku wis klakon mukti
Murah sandhangklawan bhekti, urip tentrem tur ugemati    2x
Murah sandhangklawan bhekti, urip tentrem tur ugemati    2x
Lumbungku kebakpari, kluwargaku wis klakon mukti  
Kluwargaku wiskaton mukti

Lihat semua

Video Lagu Karangkitri & Karangkitri