Lirik lagu: Bidadari Kesleo


untumu ono kawate
ono lomboke, ono kangkunge
yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu, ketok mrongosmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

sing tenang ben iso mikir
ra usah sumelang, ojo kuwatir
sing penting lurus mlakumu
ayu atimu, ayu sifatmu

Sing tenang tenang
Ora usah di gawe bentuk sing anyar
Luwih apik yen kowe koyo mbiyene
Original untu jo di pentang pentang pentang

Wong tresno kuwi
Ora mergo rupo pangkat bondo dunyo
Kabeh mau mergo ati mak bluk teko
Wes ra sah kuwatir ora perlu kowe sumelang

untumu ono kawate
ono lomboke, ono kangkunge
yen mrenges ketok aslimu
ketok wagumu, ketok mrongosmu

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo
bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto...

Sing tenang tenang
Ora usah di gawe bentuk sing anyar
Luwih apik yen kowe koyo mbiyene
Original untu jo di pentang pentang pentang

Wong tresno kuwi
Ora mergo rupo pangkat bondo dunyo
Kabeh mau mergo ati mak bluk teko
Wes ra sah kuwatir ora perlu kowe sumelang
Untumu ono kawate ono lomboke
Ono kangkunge
Yen mrenges ketok aslimu
Ketok wagumu ketok mrongosmu

Bidadari kesleo mekso mekso Banget nganggo kawat abang ijo
Pupure medok mirok katon kandel separo
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo

Bidadari kesleo ngempet ngempet Banget dadi pengen nduwe bojo
Opo mungkin samar yen ora keduman jodo
Lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto

bidadari keseleo mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo
pupure medok mirok katon kandel separo
dowo untune koyo sungai bengawan solo, solo

bidadari kesleo ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo
opo mungkin samar yen ora keduman jodoh
lan opo mungkin amung ngarep pengen mlekoto


Lihat semua

Video Lagu Bidadari Kesleo