Lirik lagu: Sir Siran


Sir Siran – Didi Kempot
>>>
>>
>
Sir-siran oey nyenengake,
Sir-siran oey yo mumetke..
Tak ceritakke
atine wong sing lagi kasmaran..
Sabendino karep ati
pengen sesandingan..
Ora perduli pengen nyanding
kudu nyabrang kali..
Penting ketemu
ndadek’ake senenging ati..
Oleh wae sir-siran,
ojo nganti salah dalan..
Ojo keno panggodha
sing neko neko..
Sir-siran eling wanci,
ojo nganti tengah wengi..
Mergo yen wengi ngono
biso mbilaheni hi hi..
Sir-siran oey nyenengake,
Sir-siran oey yo mumetke..
>>>
>>
>
Oleh wae sir-siran,
ojo nganti salah dalan..
Ojo keno panggodha
sing neko neko..
Sir-siran eling wanci,
ojo nganti tengah wengi..
Mergo yen wengi ngono
biso mbilaheni hi hi..
Sir-siran oey nyenengake,
Sir-siran oey yo mumetke..
Sir-siran oey nyenengake,
Sir-siran oey yo mumetke..
Lihat semua

Video Lagu Sir Siran