Lirik lagu: Mindo Loro


sing biso sun endekno...
mbebeng eluh banyune moto
sing biso sun nyepuro...
Dosan rikoo
Ipat ipat atinisun loro
Sing Bakal Percoyilo Maning
Bareng riko awak isin gering
tibo... gulung koming

nyingkri ooo. .
ngadoh. ooo .
minggato... oo...
emong isin mindo loro
nyingkri ooo...
ngadoh .oo
minggato.oo...
emong isin mindo loro

sing biso sun endekno...
mbebeng eluh banyune moto
sing biso sun nyepuro...
Dosan rikoo
Ipat ipat atinisun loro
Sing Bakal Percoyilo Maning
Bareng riko awak isin gering
tibo... gulung koming

nyingkri ooo. .
ngadoh. ooo .
minggato... oo...
emong isin mindo loro
nyingkri ooo...
ngadoh .oo
minggato.oo...
emong isin mindo loro

Lihat semua

Video Lagu Mindo Loro