Lirik lagu: Dalan Anyar (Jogjakarta)


KEMBANG TEBU SING KABUR KANGINAN,

SAKSI BISU, SING DADI KENANGAN..

PRASETYAMU KUWI MUNG KIASAN,

TRESNAMU SAK IKINE ILANG..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,

AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,

NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..JOGJA..

reff:

KEMBANG TEBU SING NENG SAWAH NDESO,

ORA GARING NADYAN MONGSO KETIGO..

TANSAH ELING, JAMANE SEMONO

NGANTI SEPRENE, TANSAH KATON NENG MOTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,

AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,

NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,

AKU NGERTI DEWE NENG NGAREPE MOTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,

NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,

NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..

NENG DALAN ANYAR KOWE KARO SOPO,

NENG KULON BANDARA ADI SUCIPTO..,JOGJA..


Lihat semua

Video Lagu Dalan Anyar (Jogjakarta)