Lirik lagu: Oplosan


Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan

Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran

Ojo diteruske mendeme

Mergo ora onok untunge

Yo cepet lerenono mendemmu

Ben dowo umurmu

Oplosan

Oplosan

Oplosan

Sawangen kae konco koncomu akeh do podo gelempangan

Ugo akeh sing kelesetan ditumpakake ambulan

Yo wes cukup anggonmu mendem

Yo wes cukup anggonmu gendeng

Do mari mario yo leren lereno

Ojo diterus terusno

Tutupen botolmu Tutupen oplosanmu

Emanen nyawamu ojo mbok terus teruske mergane ora onok gunane

Opo ora eman duite gawe tuku banyu setan

Opo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran

Ojo diteruske mendeme

Mergo ora onok untunge

Yo cepet lerenono mendemmu

Ben dowo umurmu


Lihat semua

Video Lagu Oplosan