Lirik lagu: Dudu Hang Dikarepi


dudu isun hang riko karepi
dudu isun hang riko demeni
rumongso sing ono kanggone
lilakno isun adoh teko riko
suwene sun kethem roso,
ngukuhi janji hang ono
soyo suwi mangkat sirno,
koyo dene lebu kesapu angin
mabur tanpo arah
ati isun mulai doyong,
barengan riko suloyo
omong riko mambu apus,
kabeh mung sio-iso
ilang panas setahun
mergo mung udan sedino
dudu isun hang riko karepi,
dudu isun hang riko demeni
rumongso sing ono kanggone,
lilakno isun adoh
dudu isun hang riko karepi,
dudu isun hang riko demeni
rumongso sing ono kanggone,
lilakno isun adoh teko riko
ati isun mulai doyong,
barengan riko suloyo
omong riko mambu apus,
kabeh mung sio-iso
ilang panas setahun
mergo mung udan sedino
dudu isun hang riko karepi,
dudu isun hang riko demeni
rumongso sing ono kanggone,
lilakno isun adoh
dudu isun hang riko karepi,
dudu isun hang riko demeni
rumongso sing ono kanggone,
lilakno isun adoh
dudu isun hang riko karepi,
dudu isun hang riko demeni
rumongso sing ono kanggone,
lilakno isun adoh
dudu isun hang riko karepi,
dudu isun hang riko demeni
rumongso sing ono kanggone,
lilakno isun adoh teko riko
Lihat semua

Video Lagu Dudu Hang Dikarepi