Lirik lagu: Ojo Cilik Ati


Ojo cilik ati lek,
Nong ndunyo wong wadon sing siji..
Arep golet hang kelendi,
Mesti baen keturutan nong ati..

Yo mulo loro lek,
Kudangan kepilon wong liyo..
Hang dieman hang dipujo,
Nyatane sing keneng dipercoyo..

Lumoh wis genengno,
Bangur goleto liyo..
Hang biso ngeregani,
Ngerti nong paran artine welas..

Sing kurang-kurang kembang,
Hang asri magih sepirang-pirang..
Lan magih akeh kembang ring ndunyo,
Hang ayu ketelo-telo..

reff :
Ojo cilik ati lek,
Nong ndunyo wong wadon sing siji..
Arep golet hang kelendi,
Mesti baen keturutan nong ati..

Yo mulo loro lek,
Kudangan kepilon wong liyo..
Hang dieman hang dipujo,
Nyatane sing keneng dipercoyo..

Lumoh wis genengno,
Bangur goleto liyo..
Hang biso ngeregani,
Ngerti nong paran artine welas..

Sing kurang-kurang kembang,
Hang asri magih sepirang-pirang..
Lan magih akeh kembang ring ndunyo,
Hang ayu ketelo-telo..

Lihat semua

Video Lagu Ojo Cilik Ati