Lirik lagu: Nugel Ati


sing ono welase maning
wes ilang kesapu angin
opo tah seng welas maning
sing duwe eman... sing wedi kelangan
mentolone awak riko
gawe ati nisun loro
koyo tah sing duwe dugo
gampange riko saiki ngeliyo
kari tego riko
nugel ati yoro
sing ono salahe
isun riko tinggalno
kari sing rumongso
sun aboti yoro
suci welas iki
tiwas kesiyo siyo
mentolone awak riko
gawe atinisun loro
koyo tah seng duwe duso
gampange riko saiki ngeliyo
kari tego riko
nugel ati yoro
seng ono salahe
isun riko tinggalno
kari sing rumongso sun aboti yoro
suci welas iki
tiwas kesiyo siyo
kari tego riko
nugel ati yoro
seng ono salahe
isun riko tinggalno
kari sing rumongso sun aboti yoro
suci welas iki
tiwas kesiyo siyo

Lihat semua

Video Lagu Nugel Ati