Lirik lagu: Kesiyo


Sun cacak maning
Sun cacak maning sun bukak ati iki
Hang keseron
Hang keseron ditatoni

Riko hang nggawe
Hang nggawe luluh kakune ati
Madhangi surem
Surem sepi nong ati

 Sun ngarep impi hang gede
Welas riko selawase
Tapi nyatane
Maning-maning nugel ati

Duso paran ndane isun
Kok mesti isun kesiyo
Sing sepisan ngumbar asmoro
Pungkase ati mesti loro

Paran baen sun lakoni
Kekarepan wis sun turuti
Apuwo balese gedigi
Njerukno tatu ati


Lihat semua

Video Lagu Kesiyo