Lirik lagu: Ojo Nguber Welase


Sing usah riko katik
Ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul
Mung digawe gawe
Isun weroh dewek
Riko suloyo
Isun weroh dewek
Dung riko mageh demen larene

Sing usah riko katik
Ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul
Mung digawe gawe
Isun weroh dewek
Riko suloyo
Isun weroh dewek
Dung riko mageh demen larene

Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun
Ngelebihi welase
Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi
Teko nong welase

Sing usah riko katik
Ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul
Mung digawe gawe
Isun weroh dewek
Riko suloyo
Isun weroh dewek
Dung riko mageh demen larene

Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun
Ngelebihi welase
Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi
Teko nong welase

Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun
Ngelebihi welase
Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi
Teko nong welase
----

Lihat semua

Video Lagu Ojo Nguber Welase