Lirik lagu: Tresnomu Oplosan


atiku dioplos meneh 
tresnaku digilir meneh 
loro loro atiku soyo akeh 
kowe gampang ngumbar janji 
jare nganti sumpah mati 
ning nyatane jebul kowe ngapusi 
tresnomu sayangmu kangenmu janjimu 
banget banget banget 
loro banget atiku 
tresnomu sayangmu kangenmu janjimu 
tego tego tenan 
aku dinggo giliran 
atiku dioplos meneh 
tresnaku digilir meneh 
loro loro atiku soyo akeh 
kowe gampang ngumbar janji 
jare nganti sumpah mati 
ning nyatane jebul kowe ngapusi 
tresnomu sayangmu kangenmu janjimu 
banget banget banget 
loro banget atiku 
tresnomu sayangmu kangenmu janjimu 
tego tego tenan 
aku dinggo giliran
tresnomu sayangmu kangenmu janjimu 
banget banget banget 
loro banget atiku 
tresnomu sayangmu kangenmu janjimu 
tego tego tenan 
aku dinggo giliran 
tresnomu sayangmu kangenmu janjimu 
banget banget banget 
loro banget atiku 
tresnomu sayangmu kangenmu janjimu 
tego tego tenan 
aku dinggo giliran

Lihat semua

Video Lagu Tresnomu Oplosan