Lirik lagu: Nggo Kowe


Nggo kowe, sing adoh panggone
Nggo kowe, sing adoh dununge
Rungokno laguku iki,
Nggo tombo kangen, aku lan kowe
Rungokno laguku iki,
Nggo nglipur ati, leh pisah suwe
Jenengmu, tansah tak bisikke
Jenengmu, kerep tak ucapke
Sak jroning, impen-impenku
Rino lan wengi, kowe cah ayu
Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu
Aku ra bakal cidro janji,
Tresnaku tresno suci
Aku ra bakal mblenjani,
Percoyo-o aku-
Ho--
Rungokno laguku iki,
Nggo tombo kangen aku lan kowe
Rungokno laguku iki,
Nggo nglipur ati, leh pisah suwe
Aku ra bakal cidro janji,
Tresnaku tresno suci
Aku ra bakal mblenjani,
Percoyo-o aku-
Jenengmu, tansah tak bisikke
Jenengmu, kerep tak ucapke
Sak jroning, impen-impenku
Rino lan wengi, kowe cah ayu
Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu
Cah ayu, aku duwekmu
Suk kapan wae, aku duwekmu

Lihat semua

Video Lagu Nggo Kowe