Lirik lagu: Kebacut Kangen


Kebacut Kangen
Via Vallen
Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Senajan aku rung sue kenal sliramu
sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
rino wengi angel merem mripatku
rabiso turu mergo kebacut kangenku
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
leleh atiku ra kedip nyawang esemmu
Lihat semua

Video Lagu Kebacut Kangen