Lirik lagu: Aku Dudu Rojo


Aku pancen uwong sing tuno aksoro
Ora biso nulis ora biso moco
Nanging ati iki iseh duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwes trimo
Nanging ati iki isih duwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo

Pupus godong gedang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Witeng pringe garing 
Kok apusi awaku yo nganti gering

Klaras godong gedang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingn
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen wong cilik ra koyo rojo
Iso mangan wae aku uwes trimo
Nanging ati iki isih duwe roso
Jroning batin sak tenane pengen kondo

Pupus godong gedang
Ajang pincuk saiki wis ra kelingan
Witeng pringe garing 
Kok apusi awaku yo nganti gering

Klaras godong gedang
Sing tak gagas saiki wis ra kelingn
Tiwas ketiwasan
Melu nandur tresno aku ra keduman

Aku pancen uwong sing tuno aksoro
Ora biso nulis ora biso moco
Nanging ati iki iseh duwe roso
Roso tresno koyo tumrape manungso


Lihat semua

Video Lagu Aku Dudu Rojo