Lirik lagu: Gemantunge Roso


Gemantunge Roso
Vita Alvia
mung kari angenan
welas hang isun sambang
saiki wes ilangdadi duwen wong liyan
rasane getun temenan
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran
sun getun temenan
bengen riko sun buang
biso tah sun eman
balik noreng pangkuan
mageh wes demen wong liyan
jujur seng lilo nyawang
saiki welas sun temenan
sun anteni masio sampek kapan
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo seng jodoh saiki
mugo baen dadi jodoh mati
mung kari angenan,
welas hang isun sambang
saiki wis ilang,
dadi duwen wong liyan
rasane getun temenan,
bengen isun buang
ngaboti wong lanang liyan
tibane malah kelaran
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki,
mugo bain dadi jodo pati
gemantung roso welas iki
sampek kapan sumpah sun anteni
umpomo sing jodo saiki
mugo bain dadi jodo pati

Lihat semua

Video Lagu Gemantunge Roso