Lirik lagu: Keneng Watune


sing pernah kepikir
sing biso welas
nong riko hang sun kiro
mung biso sun gawe
sun gawe memengan ati
janjinisun bengen
kadung durung biso
natoni sewu ati
isun sing kiro mandeg
arep mbukak ati
Tapi saiki isun keneng watune
kenal riko isun sing biso lali
malah saiki riko sing gelem nompo
ati
loro ati nisun nyesel... mergo riko

Lihat semua

Video Lagu Keneng Watune