Lirik lagu: Kasetyaning Prajurit


wengi ora biso turu
ora biso merem mripatku

iso aku kudu ngemban tugasku
sanak lan bojoku nindake kewajibanku
piye maneh wis dadi janjiku...

yo mung siji panyuwunku
sing ngati ati seliramu
iso njogo martabat lan anakmu

aku mung manungso lumrah
anane pasrah ming gusti
dongamu dadi pangirenku

tresnaku mung siji kanggo seliramu atiku
ojo gawe kuciwo atiku
yo mung penjalukku, nyeyuwuno marang gusti
men ora ono godo sarto enggal bali

mugo mugo wae enggal rampung prahorone
ben ayem tentrem negoro sak rakyate

podo nyeyuwuno ben podo adem atine
gek ndang bali kumpul koyo biasane

yo mung siji panyuwunku
sing ngati ati seliramu
iso njogo martabat lan anakmu

aku mung manungso lumrah
anane pasrah ming gusti
dongamu dadi pangirenku

tresnaku mung siji kanggo seliramu atiku
ojo gawe kuciwo atiku
yo mung penjalukku, nyeyuwuno marang gusti
men ora ono godo sarto enggal bali

mugo mugo wae enggal rampung prahorone
ben ayem tentrem negoro sak rakyate

podo nyeyuwuno ben podo adem atine
gek ndang bali kumpul koyo biasane

yo mung siji panyuwunku
sing ngati ati seliramu
iso njogo martabat lan anakmu

aku mung manungso lumrah
anane pasrah ming gusti
dongamu dadi pangirenku
dongamu dadi pangirenku
dongamu dadi pangirenku
Lihat semua

Video Lagu Kasetyaning Prajurit