Lirik lagu: Doa di Kerja


Tanpo ngibarat kanton nging impen
Wong ngangsu banyu samudro wong donga
ra leren leren jroning kerjo
WOng kerjo jroning pandonga

Kang ginambar jroning pangimpenmu kuwi
Wis cetho tumrap wong donga
Donga, kerjo
Nyawiji angger byur samudrane riwe

Tanpo ngibrarat katon
wong kang kate takon
sabane kok dibedakakke
tumapak donga CCekat cekete gave
iki piye

Lihat semua

Video Lagu Doa di Kerja