Lirik lagu: Mendem Kangen


Abot rasane nahan beban ati
mergo trisnoku sing gede
tansah kelingan awan wengi

mung iso telpon marang sliramu
gawe tombo kangen rinduku
mergo adoh jarak sliramu

mendem kangen jeroning atiku
soyo jero mung telpon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kethip wis marem atiku

mendem kangen jeroning atiku
nambah jero mergo trisnaku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wis adem atiku

abot rasane nahan beban ati
mergo trisnoku sing gede
tansah kelingan awan wengi

mung iso telpon marang sliramu
gawe tombo kangen rinduku
mergo adoh jarak sliramu

mendem kangen jeroning atiku
soyo jero mung telpon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kethip wis marem atiku

mendem kangen jeroning atiku
nambah jero mergo trisnaku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wis adem atiku

mendem kangen jeroning atiku
soyo jero mung telpon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kethip wis marem atiku

mendem kangen jeroning atiku
nambah jero mergo trisnaku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wis adem atiku
nadyan sedelo wis marem atiku

Lihat semua

Video Lagu Mendem Kangen