Lirik lagu: Perawan Kalimantan


Rino wengi tansah kelingan
Perawan ayu kalimantan
Bantal guling tak sayang sayang
Nganti koyo wong kedanan

Cempedak mas duduk nongko
Biyen cedak ra wani kondo
Ngopo sliramu lungo
Ninggal mulih ra kondo kondo

Sabendino aku nglamun
Tekan omah atiku bingung
Jane tresno ra wani nembung
Rasane koyo wong linglung

Wangi wangi banyune sabun
Tak rewangi adus kumkum
Tresnaku ra bakal alum
Tak enteni yen sampeyan purun

Aduh mak'e pak'e aduh
Atiku rindu
Kangen tenanan
Kang mas ku muleh
Kang mas ku pulang
Neng tanah sebrang

Beninge banyu kalimantan
Biyen seng tak ombe sayang
Ngelingake naliko biyen kenalan

Lihat semua

Video Lagu Perawan Kalimantan