Lirik lagu: Ande Ande Lumut


Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting ijo iku kang dadi asmane

Lk :
Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu,
Sisane si yuyu kangkang

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting abang iku kang dadi asmane

Lk :
Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu,
Sisane si yuyu kangkang

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang olo rupane
Kleting kuning iku kang dadi asmane

Lk :
Duh ibu, kulo inggih purun
Duh ibu, kulo bade medun
Nadyan olo,
Meniko kang putro suwun


Lihat semua

Video Lagu Ande Ande Lumut