Lirik lagu: Lingsir Wengi


Lingsir wengi

Sepi durung biso nendro

Kagodho mring wewayah

Kang ngreridhu ati

Kawitane mung sembrono

Njur kulino

Ra ngiro

Yen bakal nuwuhke tresno

Nanging duh tibane

Aku dewe kang nemahi

Nandang bronto

Kadung loro sambat-sambat sopo

Rino wengi

Sing tak puji ojo lali

Janjine mugo biso tak ugemi

reff :


Lihat semua

Video Lagu Lingsir Wengi