Lirik lagu: Ikhlas


Nrimo mundur, timbang loro ati
Tak oyak’o wong kono wis lali
Pancen wis nasibku iki
Nandur becik, thukule kok dilarani

Trimo ngalah, aku wis ra betah
Tak tangisono, malah mung gawe susah
Karepe wis ngajak pisah
Karo aku, wis ra karep omah-omah

reff :

Nangis aku isih, senadyan loro ing batin
Aku lilo, pisah kanti lahir batin

Tresno sing rembuyung, saiki wis dadi garing
Aku lilo, pisah kanti lahir batin

kembali ke atas..nrimo mundur,timbang…

Lihat semua

Video Lagu Ikhlas