Lirik lagu: Til Kontal Kantil


Til Kontal Kantil (koes plus)
>>>
>>
>
Pak geman klambi abang,
Nek disuduk manthuk manthuk,
Sing jujur lan temenan,
Mung lestari kang kepethuk..
Pak joko dodol soto,
Nek gak payu gela gelo,
Sing elek lan sing bodo,
Kabeh podho duwe jodo..
Kebo ijo.., singosari..
Jo maido.., nggegirisi..
Pak bejo menek klopo,
Nek tibo dadi janoko,
Sing awas lan waspodho,
Ojo nganti dho sembrono..
Pak kerto numpak kreto,
Lewat treteg kertosono,
Kabeh saeko proyo,
Podho tentrem lan raharjo..
Kebo ijo.., singosari..
Jo maido.., nggegirisi..
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantal kantol gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantal kantal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantul kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
Til kontal kantil gandhul,
Kontal kantil kontal gandhul,
Lihat semua

Video Lagu Til Kontal Kantil