Lirik lagu: Nini Nini Luar Nagri


Nini nini peot geus gomplok ku huis

Siga budak anu murag bulu bitis

Unggal poe gawe ngador jeung ngageulis

Pake bedak pake lipstik

Pake shadow rambut palsu

Siga jurig tangkal waru

Make baju necis hayang jiga artis

Ucad aced hayang jiga peragawati

Sura seuri huntu tinggal tilu siki

Calangapna gede teuing

Nepikeun ka asup angin

Mindeng pisan kabesekan

Nangkring di jalan tikungan

Ngaheureuyan budak bujang

Poho umur poho incu

Asa aing geulis keneh

Sura seuri

Tual toel

Gura gero

Kucap kiceup

Umat imut

Gutak gitek

Gubay geboy

Ucad aced

Asa kewes

Cumentil leuwih ti hostes


Lihat semua

Video Lagu Nini Nini Luar Nagri