Lirik lagu: Loro Njero


Loro Njero
Vita Alvia
opo tah salah kadung atinisun loro.
opo tah salah kadung netes banyu moto.
seng kuat isun nompo riko nggawe cerito. hoo...
opo tah salah kadung sun muring nyang riko...
opo tah salah ugo kadung isun ngersulo.
seng kuat isun nompo riko nggawe cerito.
mentalane nggawe remuk isi dodo.
loro reng jerone ati.
durung biso di tambani.
keliwat perihe racun hang riko siramno...
mentolo awak riko.
nggawe atinisun loro.
mageh tah biso di percoyo kabeh janji riko
opo tah salah kadung sun muring nyang riko...
opo tah salah ugo kadung isun ngersulo.
seng kuat isun nompo riko nggawe cerito.
mentalane nggawe remuk isi dodo.
loro reng jerone ati.
durung biso di tambani.
keliwat perihe racun hang riko siramno...
mentolo awak riko.
nggawe atinisun loro.
mageh tah biso di percoyo kabeh janji riko
loro reng jerone ati.
durung biso di tambani.
keliwat perihe racun hang riko siramno...
mentolo awak riko.
nggawe atinisun loro.
mageh tah biso di percoyo kabeh janji riko

Lihat semua

Video Lagu Loro Njero